Doua persoane au murit intr-un accident aviatic petrecut in Brasov. Martor: Zicea doar "apa, apa" si era plin de sange




A fost o sambata neagra pe cerul Romaniei. Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit langa Brasov. Aeronava de agrement a pierdut brusc din inaltime si, la impactul cu solul, a luat foc.
O femeie a murit pe loc, iar pilotul, un cetatean italian, cateva ore mai tarziu, la spital. Barbatul a fost transportat initial cu un elicopter la Targu Mureş. Tragedia a avut loc la mai putin de 24 de ore distanta de un alt accident aviatic petrecut vineri, in judetul Sibiu.
Avionul, de tip TECNAM BT-2004, inmatriculat si fabricat in Italia, a decolat la ora 10 de pe aerodromul Cioca, din judetul Timis, si trebuia sa ajunga la Ghimbav, langa Brasov, intr-un zbor de agrement. In el se aflau un cetatean italian de 66 de ani si prietena sa, o romanca. Din pacate, in jurul orei 12.30, un martor a sunat la 112 si a anuntat ca aparatul de zbor s-a prabusit pe un camp, intre localitatile Sinca si Persani din judetul Brasov. Apoi, a luat foc.
Nu se stie deocamdata daca pilotul a fost aruncat de forta impactului in afara epavei sau a reusit sa iasa singur. Primii salvatori l-au gasit la distanta de aparatul de zbor. Avea arsuri si fracturi grave.


EmoticonEmoticon